CONTRACTE DE MUNCA IN ISRAEL pentru barbati si doamne

Contract de munca in Israel pentru barbati





Contract de munca in Israel.

Pe o perioada de 12 luni.

COSTUL CONTRACTULUI: 2500$.

Pentru barbati:

Lucru: constructie.

Virsta: 23-50 ani.

Acte necesare – pentru preselectie.

1. Xerox la pasaportul international. Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 1an si 6 luni.

2. Trei (3) poze mari, unde puteti sa fiti in sinul familiei, prietenelor, la odihna etc.

3. Autobiografia scrisa de mîina (sa fie scris detailat totul despre dumneavoastra si clar, ca sa se inteleaga ceea ce ati scris) in limba rusa.

4. Copia diplomelor, permisului de conducere (daca aveti).

5. Sa nu aveti anticedente penale sau boli cronice si grave.



Conditiile de lucru: 9 ore pe zi.

O zi in saptamina-libera.

Cazarea si masa: Gratis.

Salariul: 1200-1400$. Se plateste odata in luna.

In ultemele 4 luni ale anului la salariul dumneavoastra veti avea un adaos de 300$. Adica in ultemele luni ale anului, inainte de-a se incheia contractul, salariul vostru va fi de 1500-1700$.(fara de-a munci in plus).



Daca dumneavoastra plecati de la angajator, atunci in timp de 48 de ore viza de lucru B-1 va fi anulata, si veti fi obligat sa iesiti din tara.



PROCEDURA:

1. Se transmit actele dumneavoastra in Israel.( Autobiografia, copia pasaportului, pozele).

2. In 3-5 zile primiti raspuns, daca sunteti acceptati.

3. Daca sunteti acceptati veti fi anuntati cind sa plecati la Kiev, ca sa iscaliti contractul si sa depuneti dosarul la Ambasada Israelului din Kiev.

4. La ambasada veti complecta anchetele veti depune actele necesare si apoi veti achita suma de 1000$.

5. Perfectarea actelor de la acceptare pina la primirea vizei B-1 dureazade la 25 de zile - 2 luni.

6. De la Ambasada actele d-stra se transmit la Ministerul Muncii si Afacerilor Interne.

7. Dupa ce Ministerele dau acordul ca sa munciti in Israel, veti fi anuntati pe ce data va trebui sa veniti la Ambasada Israelului din Kiev, ca sa primiti viza de lucru B-1.

8. Dupa primirea vizei de lucru se achita cealalta taxa.

9. Tot in ziua aceea puteti sa plecati la lucru in Israel. In Israel - aeroport veti fi intilnit de angajator.





NOTA:

Peroanele sa fie serioase, rabdatoare, neconflictuase.

Trebuie sa munciti numaidecit 12 luni la persoana angajatoare, pentru ca el plateste, gaj (3000$) pentru dumneavoastra. De aceea angajatorul nu va fi de accord ca sa piarda in zadar acesti bani.

Sa spuneti despre dumneavoastra totul corect- despre deport, anticedentele penale. Pentru ca datele dumneavoastra sunt transmise la Agentia din Israel. Ea are baza de date a persoanelor, care au nevoie de muncitori. Acei care au nevoie de ingrijitori dau acceptul, ca este de accord sa va ia. Dar nici acela care v-au acceptat sa va ia la lucru sau Agentia din Israel nu au informatia concreta despre dumneavoastra. Baza de informare o are Ministerul Afacerilor Interne din Izrael, si cind actele dumneavoastra sunt transmise la Israel, la ei apare sunteti curat sau nu…. Cu anticedente, cu deport sau nu si altele.

Pentru ca daca ati mintit, sau nu ati spus, scris despre dumneavoastra corect si veti primi refuz de lucru de la Ministerul Afacerilor Interne, atunci acei 1000$ nu se reintorc.

De aceea va recomandam- obligam sa spuneti totul corect despre dumneavoastra, ca sa nu apara dupa aceea problem: ca am achitat o taxa de 1000$ si nu mi-au oferit serviciu.

Daca ati achitat 1000$ si ati primit viza de lucru B-1 si nu acceptati sa achitati acealalta taxa, atunci viza de lucru va fi anulata, si de la aeroport Ben - Gurion veti fi intorsi in tara.



ATENTIE!!!

Contractele sunt pe 1 an de zile, adica pe 12 luni. Daca angajatorul va fi multumit de munca dumneavoastra, contractul se prelungeste pe mai multi ani.



IMPORTANT!!!

CONTRACTUL DE MUNCA SE SEMNEAZA DIRECT CU AGENTIA DIN ISRAEL





Tel: +37360408780

E-mail: israel_job_israel@yahoo.com

Contract de munca in Israel pentru doamne



Contract de munca in Israel.

Pe o perioada de 12 luni.

COSTUL CONTRACTULUI: 2500$.

Pentru doamne:

Lucru: in familie, ingrijire de batrini.

Virsta: 23-50 ani.

Acte necesare – pentru preselectie.

1. Xerox la pasaportul international. Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 1an si 6 luni.

2. Trei (3) poze mari, unde puteti sa fiti in sinul familiei, prietenelor, la odihna etc.

3. Autobiografia scrisa de mîina (sa fie scris detailat totul despre dumneavoastra si clar, ca sa se inteleaga ceea ce ati scris) in limba rusa.

4. Copia diplomelor, permisului de conducere (daca aveti).

5. Sa nu aveti anticedente penale sau boli cronice si grave.



Conditiile de lucru: 8-10 ore pe zi.

O zi in saptamina-libera.

Cazarea si masa: Gratis. Veti locui intr-o camera aparte.

Produsele pentru igiena personala sunt asigurate.

Salariul: 1000$. Se plateste odata in luna.

Aveti posibilitatea - obtional, ca-n ziua dumneavoastra de odihna sa faceti niste bani in plus, la curatenie. Agentia din Israel cu care incheiati contractul va ofera aceasta posibilitate. In acea zi veti primi in jurul la 100$. Si 4 zile in luna veti cistiga adaugator-400$

In total: salaiul 1000$ + 400$(in zilele de odihna)= 1400$.

In ultemele 4 luni ale anului la salariul dumneavoastra veti avea un adaos de 300$. Adica in ultemele luni ale anului, inainte de-a se incheia contractul, salariul vostru va fi de 1300$.(fara de-a munci in plus).

Ultemele 4 luni, daca veti fi de acord sa munciti si-n ziua de odihna, unde veti primi cite 100$, atunci salariul dumneavoastra va fi de 1700$. (1300$+400$).



Daca dumneavoastra plecati de la angajator, atunci in timp de 48 de ore viza de lucru B-1 va fi anulata, si veti fi obligat sa iesiti din tara.



PROCEDURA:



1. Se transmit actele dumneavoastra in Israel.

2. In 3-5 zile primiti raspuns, daca sunteti acceptati.

3. Daca sunteti acceptati veti fi anuntati cind sa plecati la Kiev, ca sa iscaliti contractul si sa depuneti dosarul la Ambasada Israelului din Kiev.

4. La ambasada veti complecta anchetele veti depune actele necesare si apoi veti achita suma de 1000$.

5. Perfectarea actelor de la acceptare pina la primirea vizei B-1 dureaza de la 25 zile- 2 luni.

6. De la Ambasada actele d-stra se transmit la Ministerul Muncii si Afacerilor Interne.

7. Dupa ce Ministerele dau acordul ca sa munciti in Israel, veti fi anuntati pe ce data va trebui sa veniti la Ambasada Israelului din Kiev, ca sa primiti viza de lucru B-1.

8. Dupa primirea vizei de lucru se achita cealalta taxa.

9. Tot in ziua aceea puteti sa plecati la lucru in Israel. In Israel - aeroport veti fi intilnit de angajator.



NOTA:

Peroanele sa fie serioase, rabdatoare, neconflictuase.

Trebuie sa munciti numaidecit 12 luni la persoana angajatoare, pentru ca el plateste, gaj (3000$) pentru dumneavoastra. De aceea angajatorul nu va fi de accord ca sa piarda in zadar acesti bani.

Sa spuneti despre dumneavoastra totul corect- despre deport, anticedentele penale. Pentru ca datele dumneavoastra sunt transmise la Agentia din Israel. Ea are baza de date a persoanelor, care au nevoie de muncitori. Acei care au nevoie de ingrijitori dau acceptul, ca este de accord sa va ia. Dar nici acela care v-au acceptat sa va ia la lucru sau Agentia din Israel nu au informatia concreta despre dumneavoastra. Baza de informare o are Ministerul Afacerilor Interne din Izrael, si cind actele dumneavoastra sunt transmise la Israel, la ei apare sunteti curat sau nu…. Cu anticedente, cu deport sau nu si altele.

Pentru ca daca ati mintit, sau nu ati spus, scris despre dumneavoastra corect si veti primi refuz de lucru de la Ministerul Afacerilor Interne, atunci acei 1000$ nu se reintorc.

De aceea va recomandam- obligam sa spuneti totul corect despre dumneavoastra, ca sa nu apara dupa aceea problem: ca am achitat o taxa de 1000$ si nu mi-au oferit serviciu.

Daca ati achitat 1000$ si ati primit viza de lucru B-1 si nu acceptati sa achitati acealalta taxa, atunci viza de lucru va fi anulata, si de la aeroport Ben - Gurion veti fi intorsi in tara.



ATENTIE!!!

Contractele sunt pe 1 an de zile, adica pe 12 luni. Daca angajatorul va fi multumit de munca dumneavoastra, contractul se prelungeste pe mai multi ani.



IMPORTANT!!!

CONTRACTUL DE MUNCA SE SEMNEAZA DIRECT CU AGENTIA DIN ISRAEL





Tel: +37360408780

E-mail: israel_job_israel@yahoo.com



Vize turistice în Israel.

Consultatie pentru obtinerea vizei turistice in Israel.

Acte necesare:

1. Pasaportul international: original+xerox;

2. Buletinul de identitate-xerox;

3. Certificatul de nastere-xerox;

4. Certificatul de casatorie-xerox;

5. Certificatul de nastere a sotiei/sotului-xerox;

6. Certificatul de nastere a copiilor-xerox;

7. Certficatul de la serviciul, unde sa fie indicat si salariul pe care-l primiti lunar;

8. Cont bancar;

9. Card bancar-xerox.

10. 4 poze 3,5/4,5-color.



Nota:

Solicitantul va face o procura pe numele executorului(persoana, care va depune dosarul in numele dumneavoasatra la Ambasada)si tot odata procura se va apostola la Ministerul Justitiei.





Tel: +37360408780

E-mail: israel_job_israel@yahoo.com









Администрация www.to4ka.md не несет ответственности за опубликованные объявления.
доска объявлений